Artikelindex

bordStraat 

Dit bord aan de Zandstraat maakt je duidelijk waar je moet zijn.  De school zelf ligt een eindje van de baan af.  Lekker veilig.


toegangsweg

Deze lange oprijlaan maakt het voor je kleuter mogelijk om vol enthousiasme naar de schoolpoort te rennen.


 Onze ruime speelplaats met een aantal hoekjes, zorgt voor een aangename omgeving tijdens de speeltijd.  De speeltuigen geven de kleuters de kans om op een veilige manier hun motorische vaardigheden te ontwikkelen.

IMG 0386 EditedIMG 0387 EditedIMG 0391 EditedIMG 0390 Edited


Onze grote centrale polyvalente ruimte.  Deze ruimte doet dienst als refter, overdekte speelplaats, fietsplaats, feestzaal en nog veel meer.  Doordat de klassen rond de zaal liggen, geeft ze onze school toch een speciaal uitzicht.  Elke klas heeft ook zijn zandbak, kapstokken en boekentassenrek in de zaal.  binnenSfeerbeeld


 directie

Voor vragen, opmerkingen of inschrijvingen kan je terecht op dit bureau, bij juf Katia.  Een spontaan bezoek kan, maar om zeker te zijn kan je best wel een afspraak maken: zie contact.


 

We gunnen beginnende peutertjes ook graag even inkijk in onze instapklasjes.
We starten de dag in het gezellig onthaalhoekje.  Hier worden (dag)plannen gemaakt, verhaaltjes verteld (door de juf √©n de kinderen), spelletjes gespeeld, gedanst en nog veel meer.

onthaal1onthaal2

De klasjes zijn omringd door een groene omgeving waar naar hartelust gespeeld en gewandeld kan worden.

groenomgeving1groeneOmgeving2

In de klas werken we met hoekjes die per thema aangepast worden.  Hierdoor prikkelen we fantasie en creativiteit, maar ook de motorische, taal- en rekenvaardigheden worden al spelend ontwikkeld.

hoeken1hoeken2

Om de zindelijkheid en zelfstandigheid van de kinderen te bevorderen, zijn er toiletjes naast de klas.

toiletten


 Ook leuk om eens naar te kijken: